КОНТАКТ
Е-ПОШТА
contact@jzuzelezara.mk
ТЕЛЕФОН
++ 389 (0)2 2657 051

Пребарајте на нашата веб страна

КОНТАКТ

 

IZGRADBA BANER WEB FULL

 

Јавна здравствена установа Поликлиника на секундарно ниво ЖЕЛЕЗАРА - Скопје
   
ул. 16-ТА МАКЕДОНСКА БРИГАДА БР. 18, 1000 СКОПЈЕ
++ 389 (0)2 2657 051 / информации
++ 389 (0)2 2657 000 / директор
contact@jzuzelezara.mk

 

ЛОКАЦИЈА

 

 

ИСПРАТЕТЕ Е-ПОРАКА

 

Податоци за испраќачот

 

(*) - Задолжително поле, мора да се пополни.

Содржина на пораката

 

(*) - Задолжително поле, мора да се пополни.

Проверка на безбедност и валидација

 

Powered by BreezingForms
Контакт информации

 

BANER WEB

   
ул. 16-ТА МАКЕДОНСКА БРИГАДА БР. 18
1000 СКОПЈЕ
++ 389 (0)2 2657 051 / информации
++ 389 (0)2 2657 000 / директор
contact@jzuzelezara.mk
Локација

 

СОГЛАСНОСТ ЗА КОЛАЧИЊА (COOKIES)

Интернет страната www.jzuzelezara.mk може да користи т.н. колачиња (cookies) за да се подобри прелистувањето, да се зачуваат одредени кориснички поставувања и да се поедностави интеракцијата со одредени делови на страната.

Интернет пребарувачот на посетителот на страната може да биде нагоден да ги одбива колачињата, односно да предупредува за нивното појавување, а тие во секој момент можат да се избришат од уредот на посетителот.

Во некои случаи, колачињата се потребни за правилно функционирање на интернет страната.

Изберете дали се согласувате да се користат колачиња (cookies)