КАБИНЕТ ЗА ОЧНИ БОЛЕСТИ
Е-ПОШТА
contact@jzuzelezara.mk
ТЕЛЕФОН
++ 389 (0)2 2657 051

Пребарајте на нашата веб страна

ОЧНИ-БОЛЕСТИ 

 

Комплетен офталмолошки преглед:

Дијагностика и третман на глауком – мерење очен притисок, видно поле, окулокохерентна томографија;
Преглед за одредување диоптрија;
Преглед за одредување контактни леќи;
Преглед и третман за болести на созни канали, испирање солзни канали;
Преглед за утврдување болести на очната леќа;
Преглед за утврдување болести на заден очен сегмент (дијабет, дегенерации и заболувања на ретина);
Прегледи на првачиња;
Отстранување туѓи тела.

 


СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ УСЛУГИ


 

Контакт информации

 

BANER WEB

   
ул. 16-ТА МАКЕДОНСКА БРИГАДА БР. 18
1000 СКОПЈЕ
++ 389 (0)2 2657 051 / информации
++ 389 (0)2 2657 000 / директор
contact@jzuzelezara.mk
Локација

 

СОГЛАСНОСТ ЗА КОЛАЧИЊА (COOKIES)

Интернет страната www.jzuzelezara.mk може да користи т.н. колачиња (cookies) за да се подобри прелистувањето, да се зачуваат одредени кориснички поставувања и да се поедностави интеракцијата со одредени делови на страната.

Интернет пребарувачот на посетителот на страната може да биде нагоден да ги одбива колачињата, односно да предупредува за нивното појавување, а тие во секој момент можат да се избришат од уредот на посетителот.

Во некои случаи, колачињата се потребни за правилно функционирање на интернет страната.

Изберете дали се согласувате да се користат колачиња (cookies)